Doulton Ultracarb 4 funkciós integrált ólomszűrő-filter ~ Olommentesviz.hu

Doulton Ultracarb 4 funkciós integrált ólomszűrő-filter

A Ultracarb az angol Doulton vég közel 200 éves vízszűrő gyártási tapasztalatát hozza el ebben a kompakt prémium szűrőbetétben. A szűrőbetét amellet, hogy kiválóan teljesít a legtöbb szennyezőanyag eltávolításában, egyedülálló-, 98,7%-os hatásfokkal távolítja el az ólmot a csapvízből.

17600,00 Ft

Kompatibilitás

A Doulton Ultracarb víztisztító szűrőbetét a Doulton által Magyarországon is forgalmazott Doulton HCP, Doulton HCS csapra szerelhető víztisztítók és a Doulton ECOFast beépíthető víztisztítók kompatibilis szűrőbetéje.
A széleskörű védelmet biztosít a csapvízben előforduló szennyeződések ellen.

A Doulton kínálatában ez a szűrőbetét lett kifejlesztve az ólommal szennyezett vízre. Ha a csapvízbern a gyakran előforduló szennyezőanyagok mellett a megendgedettnél magasabb az ólom koncentrációja, úgy ez a filter tökéletes végeredményt fog biztosítani.

A szűrőbetét felépítése:
– Külső kerámia héj, amely 0,5-1 mikron finomsággal távolítja el a szilárd mechanikai szennyeződéseket.
– Ezüst ion réteg, amely megakadályozza a szűrőbetétben a baktériumok elszaporodását.
– Aktív szén réteg, ami eltávolítja a vízben lévő klórt, -klórszármazékokat, -szerves anyagokat, -kellemetlen szagokat és -mellékízeket…
– A Doulton által szabadalmaztatott természetes eljárás, amely az ólom eltávolításáért felelős.

Ólomszűrés

A Doulton kínálatában ez a szűrőbetét lett kifejlesztve az ólommal szennyezett vízre. Ha a csapvízbern a gyakran előforduló szennyezőanyagok mellett a megendgedettnél magasabb az ólom koncentrációja, úgy ez a filter tökéletes végeredményt fog biztosítani. Még 15-20x-os ólomkoncentrációt is nullához közeli értékre csökkenti. 

Szűrőbetét felépítése

  • Külső kerámia héj, amely 0,5-1 mikron finomsággal távolítja el a szilárd mechanikai szennyeződéseket.
  • Ezüst ion réteg, amely megakadályozza a szűrőbetétben a baktériumok elszaporodását.
  • Aktív szén réteg, ami eltávolítja a vízben lévő klórt, -klórszármazékokat, -szerves anyagokat, -kellemetlen szagokat és -mellékízeket…
  • A Doulton által szabadalmaztatott természetes szűrőanyag, amely az ólom eltávolításáért felelős.

Karbantartás. élettartam

Az Ultracarb szűrőbetét élettartama időben és a megtisztított víz mennyiségében is meg van határozva. 

  • 6 hónap üzemidő vagy
  • 2.300 liter víz megtisztítása
Amint az előbbi bekövetkezik a szűrőbetétet cserélni kell. Egy átlagos háztartásban a szűrőbetétek cseréje 6 havonta esedékes.
Scroll to Top

Tölts le az E-book-ot ingyenesen!

A csapvízben lévő ólom a régi épületek lakóinak közel 50%-át érinti. Hogyan tesztelheted a csapvized és mit tehetsz, ha magas ólomtartalmú víz folyik a csapodból? Töltsd le az ingyenes E-book-ot a legfontosabb információkért.