Doulton DCS csapra szerelhető ólomszűrő víztisztító ~ Olommentesviz.hu

Doulton DCS csapra szerelhető ólomszűrő víztisztító

Kiváló hatásfokkal kiszűri az ólmot és az ártalmas szennyezőanyagokat. Kívül-belül prémium minőségű rozsdamentes készülék a több, közel 200 éves angol Doulton cégtől.

99900,00 Ft

Doulton DCS csapra szerelhető víztisztító

A leghatékonyabb és legszebb 🙂 megoldás az ólommal szennyezett csapvíz tisztítására:

 • hatékonyan tisztítja meg a  vezetékes vizet a gyakori szennyeződésektől + az ólomtól.
 • a palackozott vizek árának töredékébe -mindössze 15-20 forintba kerül- 1-1 liter kristálytiszta, biztonságos ivóviz
 • gyorsan, egyszerűen üzembe helyezhető, és a későbbi karbantartása sem okoz majd fejtörést.

Mit szűr ki a csapvízből ?

 • hatékony a csapvízben előforduló, zavaró, ártalmas szennyeződésekkel szemben
 • kiszűri a lebegő, zavarosságot okozó mechanikai szennyeződéseket 0,5-1 mikron szemcsméret felett, mint pl. homok, iszap, rozsda vagy a mikroműanyagok
 • 96,3% -ban eltávolítja a klórt
 • eltávolítja a szerves szennyeződéseket ezzel megszűnnek a kellemetlen szagok és mellékízek
 • 99,2%-ban kiszűri az ólmot, még többszörös ólomtartalom esetén is
 • 99,99%-ban megvéd a patogén baktériumoktól, mint az E.Coli, Cholera, Shigella, Typhoid, Klebsiella Terrigena
 • eltávolítja a rovarírtószerek maradványait több, mint 85%-ban
 • eltávolítja a gyomírtó szereket több, mint 85%-os hatásfokkal
 • jelentősen csökkenti a Fenolok, Trihalometánok és a Poliaromás szénhidrogének mértékét

Doulton víztisztítók különlegessége, hogy egyetlen szűrőegységben  4 szűrési funkciót biztosítanak, mindezt igen kis helyen.

Az Doulton DCS  víztisztító  -az ozmózis víztisztítóktól eltérően-  a tisztított vízben hagyja a szervezet számára szükséges ásványi anyagokat és nyomelemeket, így a tisztított víz finom, ízletes és teljesen biztonságos lesz.  

Hova kell felszerelni ?

A konyhai csaptelepre kell felszerelni a készülék adapterét. Ezen állítható, hogy tisztított, vagy tisztítatlan vizet szeretnél. Így csak akkor használod a szűrőt, amikor valóban tiszta vízre van szükséged. A felszerelése egyszerűen, szakember segítsége nélkül, néhány perc alatt megoldható.

Karbantartás és üzemeltetési költségek

A készülék kialakításánál elsődleges szempont volt, hogy a beüzemelés valamint a karbantartások egyszerűen házilag elvégezhetők legyenek. Az félévente esedékes szűrőcsere mindössze 5-10 percet vesz igénybe.

A szűrőbetétet 6 havonta kell cserélni (a szűrőbetétek legfelejebb 2.300 liter víz megtisztítására alkalmasak) Tehát napi átlag 12 literes vízfogyasztásig 6 havonta kell szűrőbetétet cserélni. 

1 db tartalék szűrőbetét költsége bruttó 16.300,-Ft. 

Mindössze havi 2.500,-Ft-ba kerül, hogy biztonságos, tiszta vizet ihasson az egész családod. Mi több, nem kelll többé palackozott vizet vásárolnod, amivel rengeteg munkát és egy csomó felesleges költséget megtakarítasz. Nem utolsó sorban rengeteg felesleges műanyag szeméttől kíméled meg a környezetünket amivel egy élhetőbb, tisztább bolygót hagysz a gyermekeidre.

A csomag tartalma

A csomagban egy komplett működő víztisztítót kapsz, és mindent, ami a beszereléséhez és üzembe helyezéshez szükséges.

 • igényes, fémházas víztisztító egységet, az első szűrőbetéttel
 • tartós acél adaptert a csatelephez való csatlakoztatáshoz (A készülék csatlakoztatását a csaptelep végén lévő u.n. perlátor vagy aerator helyén maradó menetre kell rögzíteni. Ez belső menetes csapoknál 24/1-es menet, külső menetes csapoknál 22/1-es menet. Ehhez minden szükséges alkatrészt átalakítót tartalmaz a készülék. Ettől eltérő méretek egyedi gyártására is van lehetőség, erről megrendelés előtt egyeztess velünk.)
 • magyar nyelvű beszerelési útmutatót

Miért pont a Doulton DCS ?

A Doulton DCS az általunk ismert leghatékonyabb és nem mellesleg a legszebb 🙂 csapra szerelhető víztisztító, amely az ólom eltávolítására is alkalmas. Igényes megjelenésű, tartós készülék. Pofonegyszerű a telepítése és a karbantartása is, így nem kell szerelőre költened sem a beüzemelésnél, sem a szűrőcseréknél. Alaposan letesztelt, kiváló tisztítási hatásfokkal rendelkező rendszer, amit  nemzetközi és magyar laboratóriumok vizsgálatai is bizonyítanak. Jelenleg ez az egyetlen készülék magyarországon, amelynek ólom eltávolító képességét a magyar hatóságok a hazai ivóvízre vizsgálva is elismertek.  Eredeti európai, angol gyártmány.

Miért tőlünk ?

Nem csak értékesítjük a víztisztítót, számíthatsz ránk vásárlás után is. Gondoskodunk a készülék zavartalan üzemeltetéséről a szűrőbetétek és alkatrészek utánpótlásával. Figyelemmel kísérjük helyetted, hogy mikor kell szűrőt cserélned és erről időben értesítünk. Így mindíg csúcsformában lesz a készüléked, hiszen csak így tud a maximális biztonságot nyújtani nektek.

Hogyan rendelheted meg ?

Tedd a kosárba a terméket majd  a jobb felső sarokban lévő kosár ikonra kattintva ellenőrizd a megrendelni kívánt termékeid. Válaszd a pénztár oldalt ahol kiválaszthatod a szállítási módot. Személyesen is átveheted Budapest, XX. kerület Igló utcai szaküzletünkben, ahol meg is nézheted működés közben, vagy akár ki is próbálhatod milyen finom vizet ihatsz majd. Ha a kényelem híve vagy a GLS futárszolgálattal házhoz-, vagy a rugalmas GLS csomagpontokra szállítjuk, ahol a saját időbeosztásod szerint veheted át a megrendelésed. Minden víztisztító készüléket díjmentesen szállítunk házhoz. Szállítási idő a rendelés leadásának időpontjától függően 1-3 munkanap.

Örömmel válaszolunk

Ha maradt kérdésed a készülékkel kapcsolatban, ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot. Hívd a 06-1-2831374 vagy a  06-20-3834072 telefonszámot, ahol örömmel megválaszoljuk a kérdéseidet. Írhatsz a kapcsolat@olommentesviz.hu e-mail címre is, vagy gyere el hozzánk személyesen 1204 Budapest, Igló utca 5. sz. alatti víztisztító szaküzletünkbe, ahol hétköznapokon 9-16 óra-, Szombaton 9-12 óra között érsz el minket. 

A termékleírások mellett szereplő képek illusztrációk és apró részleteiben különbözhetnek a ténylegesen kiszállított terméktől.  

Scroll to Top

Tölts le az E-book-ot ingyenesen!

A csapvízben lévő ólom a régi épületek lakóinak közel 50%-át érinti. Hogyan tesztelheted a csapvized és mit tehetsz, ha magas ólomtartalmú víz folyik a csapodból? Töltsd le az ingyenes E-book-ot a legfontosabb információkért.