Doulton EcoFast beépíthető ólomszűrő víztisztító készülék

Doulton EcoFast beépíthető ólomszűrő víztisztító beszerelő szett és csaptelep nélkül

Az EcoFast az angol Doulton cég közel 200 év víztisztítási tapasztalatát hozta el ebben a készülékben. Kis helyigényű, egyszerűen kezelhető, mégis kimagaslóan hatékony víztisztító a csapvízben lévő szennyezőanyagok- és az ólom eltávolításában is. Beszerelő szett és csaptelep nélküli csomag, meglévő víztisztító helyére történő beépítéshez.

66900,00 Ft

Doulton EcoFast beépíthető víztisztító

Tiszta biztonságos csapvíz egy diszkréten elrejtett készülékből

 • hatékonyan tisztítja meg a  vezetékes vizet a gyakori szennyeződésektől + az ólomtól.
 • a palackozott vizek árának töredékébe -mindössze 10-15 forintba kerül- 1-1 liter megtisztított ivóviz
 • gyorsan, egyszerűen üzembe helyezhető, és a későbbi karbantartása sem okoz majd fejtörést.

Mit szűr ki a csapvízből ?

 • hatékony a csapvízben előforduló, zavaró, ártalmas szennyeződésekkel szemben
 • kiszűri a lebegő, zavarosságot okozó mechanikai szennyeződéseket 0,5-1 mikron szemcsméret felett, mint pl. homok, iszap, rozsda
 • 96,3% -ban eltávolítja a klórt
 • eltávolítja a szerves szennyeződéseket ezzel megszűnnek a kellemetlen szagok és mellékízek
 • 99,2%-ban kiszűri az ólmot, még többszörös ólomtartalom esetén is
 • 99,99%-ban megvéd a patogén baktériumoktól, mint az E.Coli, Cholera, Shigella, Typhoid, Klebsiella Terrigena
 • eltávolítja a rovarírtószerek maradványait több, mint 85%-ban
 • eltávolítja a gyomírtó szereket több, mint 85%-os hatásfokkal
 • jelentősen csökkenti a Fenolok, Trihalometánok és a Poliaromás szénhidrogének mértékét

Doulton víztisztítók különlegessége, hogy egyetlen szűrőegységben  4 szűrési funkciót biztosítanak, mindezt igen kis helyen.

Az Doulton HCP  víztisztító  -az ozmózis víztisztítóktól eltérően-  a tisztított vízben hagyja a szervezet számára szükséges ásványi anyagokat és nyomelemeket, így a tisztított víz finom, ízletes és teljesen biztonságos lesz.  

Hova kell felszerelni ?

A víztisztító konyhai mosogatószekrénybe kerül elhelyezésre. A tisztított víz a mosogatócsaptól biztonságosan elkülönítve, egy esztétikus külön csaptelepen keresztül érkezik a poharakba.  A mosogató csapodból ugyanaz jön, mint eddig. Inni és főzni ezen a külön kis csapon kapod a biztonságos krisztálytoszta ivóvizet.  Felszereléséhez alapvető vízvezetékszerelői ismeretek szükségesek. 

Karbantartás és üzemeltetési költségek

A készülék kialakításánál elsődleges szempont volt, hogy a karbantartások egyszerűen házilag elvégezhetők legyenek. Az félévente esedékes szűrőcsere mindössze 5-10 percet vesz igénybe és nem igényel szakértelmet.

A szűrőbetétet 6 havonta kell cserélni (a szűrőbetétek legfelejebb 2.300 liter víz megtisztítására alkalmasak) Tehát napi átlag 12 literes vízfogyasztásig 6 havonta kell szűrőbetétet cserélni. 

1 db tartalék szűrőbetét költsége bruttó 12.000,-Ft. A magyarországi csapvízre javasolt Ultracab szűrőbetétet majd itt tudod megrendelni. Az első szűrőbetét az induló csomagban benne van.

Mindössze havi 2.000,-Ft-ba kerül, hogy biztonságos, tiszta vizet ihasson az egész családod. Mi több, nem kelll többé palackozott vizet vásárolnod, amivel rengeteg munkát és egy csomó felesleges költséget megtakarítasz. Nem utolsó sorban rengeteg felesleges műanyag szeméttől kíméled meg a környezetünket amivel egy élhetőbb, tisztább bolygót hagysz a gyermekeidre.

A csomag tartalma

A csomagban egy komplett működő víztisztítót kapsz, és mindent, ami a legtöbb helyen a beszereléséhez és üzembe helyezéshez szükséges.

 • víztisztító egységet, az első szűrőbetéttel
 • magyar nyelvű beszerelési útmutatót
Ezt a csomagot abban az esetben ajánljuk, ha meglévő víztisztítód helyett szeretnél másikat beépíteni. Régi készüléked csaptelepének és bekötő szerelvényeinek a felhasználásával tudod beszerelni. ( A készülék a legtöbb víztisztítótól eltérően 3/8″os csatlakozásokkal van szerelve. Mielőtt teljesítjük a megrendelésed felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetjük, hogy szükséged lehet-e még valamire a készülék cserénél) 

Miért pont a Doulton EcoFast ?

A Doulton EcoFast az általunk ismert egyik leghatékonyabb beépíthető víztisztító, amely az ólom eltávolítására is alkalmas. Igényes megjelenésű, tartós készülék. Karbantartása egyszerű, így nem kell szerelőre költened sem a beüzemelésnél, sem a szűrőcseréknél. Alaposan letesztelt, kiváló tisztítási hatásfokkal rendelkező rendszer, amit  nemzetközi és magyar laboratóriumok vizsgálatai is bizonyítanak. Jelenleg ez az egyetlen készülék magyarországon, amelynek ólom eltávolító képességét a magyar hatóságok a hazai ivóvízre vizsgálva is elismertek.  Eredeti európai, angol gyártmány.

Miért tőlünk ?

Nem csak értékesítjük a víztisztítót, számíthatsz ránk vásárlás után is. Gondoskodunk a készülék zavartalan üzemeltetéséről a szűrőbetétek és alkatrészek utánpótlásával. Figyelemmel kísérjük helyetted, hogy mikor kell szűrőt cserélned és erről időben értesítünk. Így mindíg csúcsformában lesz a készüléked, hiszen csak így tud a maximális biztonságot nyújtani nektek.

Hogyan rendelheted meg ?

Tedd a kosárba a terméket majd  a jobb felső sarokban lévő kosár ikonra kattintva ellenőrizd a megrendelni kívánt termékeid. Válaszd a pénztár oldalt ahol kiválaszthatod a szállítási módot. Személyesen is átveheted Budapest, XX. kerület Igló utcai szaküzletünkben, ahol meg is nézheted működés közben, vagy akár ki is próbálhatod milyen finom vizet ihatsz majd. Ha a kényelem híve vagy a GLS futárszolgálattal házhoz-, vagy a rugalmas GLS csomagpontokra szállítjuk, ahol a saját időbeosztásod szerint veheted át a megrendelésed. Minden víztisztító készüléket díjmentesen szállítunk házhoz. Szállítási idő a rendelés leadásának időpontjától függően 1-3 munkanap.

Örömmel válaszolunk

Ha maradt kérdésed a készülékkel kapcsolatban, ne hezitálj, vedd fel velünk a kapcsolatot. Hívd a 06-1-2831374 vagy a  06-20-3834072 telefonszámot, ahol örömmel megválaszoljuk a kérdéseidet. Írhatsz a kapcsolat@olommentesviz.hu e-mail címre is, vagy gyere el hozzánk személyesen 1204 Budapest, Igló utca 5. sz. alatti víztisztító szaküzletünkbe, ahol hétköznapokon 9-16 óra-, Szombaton 9-12 óra között érsz el minket. 

A termékleírások mellett szereplő képek illusztrációk és apró részleteiben különbözhetnek a ténylegesen kiszállított terméktől.  

Scroll to Top

Tölts le az E-book-ot ingyenesen!

A csapvízben lévő ólom a régi épületek lakóinak közel 50%-át érinti. Hogyan tesztelheted a csapvized és mit tehetsz, ha magas ólomtartalmú víz folyik a csapodból? Töltsd le az ingyenes E-book-ot a legfontosabb információkért.