Nálad is van ólom a vízben? | Olommentesviz.hu BLOG

És Nálad van ólom a vízben?

A víz életet ad: fogyasztjuk, megtisztulunk tőle, elképzelhetetlenek nélküle a napok. Ősbizalommal viseltetünk iránta, így ijesztő lehet, ha nem fogyaszthatjuk biztonsággal. Hetek óta egy rég hallott szennyezettségről beszél az ország. Segítünk felderíteni, Budapesten hol van ólom a vízben.

Tiszta forrásból!

Ahhoz, hogy tudjuk, valójában mi történik most az értékes ivóvizünkkel, fontos leszögezni: a budapesti víztisztítás és az ivóvízraktárak minősége megfelelő. Nem lenne tehát akadálya annak, hogy nyugodt lelkiismerettel nyissuk meg a csapot, ha nem állna a víz útjába egy különös akadály. Az 1970 előtt épült társasházak vízvezetékhálózatai ugyanis gyakran részben vagy egészben ólomcsövekből állnak. A vezetékben gyakran órákig pangó víznek pedig van ideje arra, hogy mérgező anyagok oldódjanak ki: könnyű úton kerül ólom a vízbe.

Szólj hozzá!

Rólunk

A tiszta egészséges ivóvíz “megszállotjai” vagyunk. Fáradhatatlanul keressük a hatékony és gazdaságos vízszűrő megoldásokat, amelyekkel tiszta-, friss ivóvízhez juthatunk kényelmesen, megfizethető áron az ásványvizes palackok környezetterhelése nélkül.

Ezen a weboldalon egy égető problémát a csapvíz ólomszennyezettségének kérdését járjuk körbe. Bemutatjuk a legkorszerűbb ólomszűrő víztisztító berendezéseket, amelyekkel az otthonodban -akár már holnaptól- kifogástalan minőségű, ólommentes víz folyhat a csapból.

A csapvízben lévő ólom a régi épületek lakóinak közel 50%-át érinti. Hogyan teszelheted a csapvized és mit tehetsz, ha magas ólomtartalmú víz folyik a csapodból? Töltsd le az ingyenes ebook-ot a legfontosabb információkért.

Legújabb bejegyzések

Kövess Facebook-on!

Scroll to Top

Tölts le az E-book-ot ingyenesen!

A csapvízben lévő ólom a régi épületek lakóinak közel 50%-át érinti. Hogyan tesztelheted a csapvized és mit tehetsz, ha magas ólomtartalmú víz folyik a csapodból? Töltsd le az ingyenes E-book-ot a legfontosabb információkért.