Cosmo három utas konyhai csaptelep

Cosmo típusú, fényes krómozott 3 utas konyhai csaptelep. Segítségével egyetlen csaptelepen tudod kezelni a konyhai hideg-meleg szűretlen vizet, valamint a tisztított vizet. A nagyobb higiénia miatt a szűrt és a szűretlen víz egymástól elkülönített belső vezetékeken halad. A csaptelepet bármilyen szabványos konyhai csaptelep helyére beépítheted.

55.000 Ft

Gyakran ismételt kérdések

Amikor ólommentesítő víztisztítót választasz, ellenőrizd, hogy a készülék rendelkezik-e NSF/ANSI 53 nemzetközi minősítéssel és a magyar NNK ajánlásával, ami biztosítja az ólom hatékony eltávolítását. Győződj meg róla, hogy a választott víztisztító bizonyítottan képes csökkenteni az ólomtartalmat a vízben, és ellenőrizd a termék tesztelési eredményeit.

Független laboratóriumi tesztek biztosítják, hogy a víztisztító készülékek valóban megfelelnek az ígért szűrési teljesítménynek. Ezek a tesztek garantálják, hogy a készülékek hatékonyan távolítják el a káros anyagokat, így az ólmot is, és megakadályozzák, hogy káros anyagok kerüljenek a tisztított vízbe.

Rendszeresen ellenőrizd és cseréld a szűrőbetéteket a gyártó utasításai szerint, hogy a víztisztító optimális teljesítményt nyújtson. Tisztítsd meg a készüléket és ellenőrizd, hogy nincsenek-e eldugulva a szűrők, ami csökkentheti a hatékonyságot.

Ha magas ólomszintet mutat a vizsgálat, fontos intézkedéseket tenni a szennyezettség csökkentésére. Egy megbízható víztisztító rendszer, mint például a Doulton® szűrő, hatékonyan képes eltávolítani az ólmot és más szennyeződéseket. Emellett érdemes megismételni a vizsgálatokat, hogy ellenőrizd a kezelés hatékonyságát.

A csapra szerelhető készülékek telepítése nem igényel szakértelmet, megfelelő csaptelep esetén házilag, egyszerűen üzembe helyezhetők. A Doulton beépíthető víztisztítójának házilagos telepítése alapvető barkács készséget igényel. Ha egy csaptelepet otthon egyedül ki tudsz cserélni, akkor a vízszűrő beszerelése is menni fog. Egy vízvezeték szerelő a mellékelt útmutató segítségével gond nélkül be tudja építeni. Budapesten és Pest megyében igény szerint szerviz szolgáltatást is biztosítunk a készülékek beszereléséhez.

Igen, szervízszolgáltatásunk elérhető a készülék beszereléséhez és a későbbi karbantartásokhoz is. Ezt a szolgáltatást jelenleg csak Budapesten és Pest megyében vehető igénybe.

Az ólom jelenlétét a csapvízben többféleképpen is megállapíthatod. Először is, használhatod a hazai ólomkockázati térképet, amely statisztikai adatok alapján mutatja a különböző területek ólomkockázatát. Emellett érdemes laboratóriumi vizsgálatot is végezni, amely pontos méréssel ad információt a víz ólomtartalmáról.

A megrendelt termékeket átveheted személyesen 1204 Budapest, Igló utca 5. sz. alatti szaküzletünkben, ahol örömmel válaszolunk az esetlegesen fennmaradó kérdéseidre. Ha kéred, itt megmutatjuk a készülék be-/felszerelését- és a karbantartását. A megrendelésed átveheted több, mint 1600 GLS csomagautomatában, 2550 Postahivatalban, de kérheted házhozszállítással is, amit a GLS visz el hozzád.

Igen, minden esetben lehetséges a fizetés bankkártyával. Már a weboldalon történő megrendelés során is választhatsz online kártyás fizetést. Emellett lehetőséged van kártyával fizetni a futárnál a csomagautomatánál, a postahivatalban, valamint üzletünkben is, amennyiben személyesen veszed át a megrendelésed.

Termékeinket raktáron tartjuk, így szaküzletünkben azonnal átvehetők. A megrendeléseket a rendelést követő munkanapon továbbítjuk szállító partnereink felé a kiszállítás megkezdéséhez. Amint a termék átvehetővé válik üzletünkben, vagy átadjuk a szállító partnerünknek, erről értesítést küldünk e-mailben és/vagy telefonon.

Minden általunk forgalmazott víztisztító készülékhez 5 évig biztosítjuk a szűrőbetétek és alkatrészek utánpótlását. Ezt a periódust garantáltan biztosítjuk, és az ezt követő időszakban is minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy segítsünk.

A Doulton víztisztító készülékekre a gyártó a törvényben előírt 12 hónapos garanciát nyújtja.

Mi az Ólommentesviz.hu oldal üzemeltetői aktív használói vagyunk a Doulton termékeknek és a saját-, illetve sokszáz ügyfelünk tapasztalatai alapján meg vagyunk győződve a Doulton víztisztítók kimagasló minőségéről és tartósságáról, ezért a gyártói garanciát egészen a készülék 5 éves koráig meghosszabbítjuk az alábbiak szerint:

Minden készülék a vásárlástól számított 12 hónapig gyártói garanciát élvez, amelynek egyetlen feltétele hogy a terméket rendeltetésszerűen használd.

A gyártói garanciát meghosszabbítjuk a készülék egészen 5 éves koráig, ha a szűrőcseréket a gyártó előírásai szerint időben, pontosan elvégzed és ehhez a szükséges szűrőbetéteket az olommentesviz.hu oldalról szerzed be. Minden egyes szűrőcsere vásárlásával a készülék garanciája 6 hónappal meghosszabbításra kerül, egészen a víztisztító, vásárlástól számított 5 éves koráig.

A garancia kiterjed minden meghibásodásra, amely a víztisztító rendeltetésszerű használata mellett jelentkezik, többek között, a csaptelep esetleges csepegésére, a készülékház szivárgására, és minden olyan meghibásodásra, ami a készülék használatát hátrányosan befolyásolja. 

A garancia ideje alatt a meghibásodásokat javítással, ha ez nem lehetséges, akkor a meghibásodott részegység cseréjével orvosoljuk. A garancia nem terjed ki a meghibásodás helyszínen történő javítására. A készülék-, vagy a meghibásodott alkatrész szervizünkbe juttatásáról neked kell gondoskodnod. Budapesten és Pest megyében szerviz szolgáltatásunk örömmel segít a javítások helyszíni elvégzésében, ebben az esetben a javításhoz való kiszállás díját kell csak megfizetned a javítás munkadíját és a felhasznált alkatrészek költségét mi álljuk.

A Vizetiszom.hu webáruházban vásárolt mindegyik Doulton víztisztító készülék és kiegészítő esetén biztos lehetsz abban, hogy a vásárlástól számított legalább 5 éven keresztül meg tudod vásárolni az üzemeltetéshez szükséges szűrőbetéteket és alkatrészeket. Az 5 évet követően is mindent megteszünk, hogy fennakadás nélkül használhasd a megvásárolt készüléket, azonban az első 5 évben garanciát is vállalunk a szűrőbetétek és alkatrészek utánpótlására az alábbiak szerint.

A szűrőbetét és alkatrész utánpótlási garanciát minden szűrőcsere alkalmával meghosszabbítjuk 6 hónappal a készülék egészen 5 éves koráig, ha a szűrőcseréket a gyártó előírásai szerint időben, pontosan elvégzed és ehhez a szükséges szűrőbetéteket az olommentesviz.hu oldalról szerzed be. Minden egyes szűrőcsere vásárlásával a készülék szűrőbetét és alkatrész utánpótlási garanciája 6 hónappal meghosszabbításra kerül, egészen a víztisztító vásárlástól számított 5 éves koráig.

A Doulton víztisztító készülékekben a magyarországi csapvíz minőség mellett legkésőbb 6 havonta vagy 2.300 liter víz megtisztítását követően szűrőbetétet kell cserélni. (Amelyik hamarabb elérkezik.) A kimagasló vízminőség csak abban az esetben várható el a készülékektől, ha az előírt karbantartásokat / szűrőcseréket a gyártó előírása szerint, időben elvégzed, ezért ezek betartása rendkívül fontos.

Átlagos háztartási használatban -napi átlagos 12 literes tisztított víz felhasználásig- elegendő a szűrőbetét 6 havonta kicserélned.  

Amikor víztisztító készüléket vagy szűrőbetétet vásárolsz tőlünk, megkérdezzük, hogy a szűrőbetétek cseréjét figyelemmel kísérjük-e és a csere esedékességéről E-mailben értesítsünk téged. Ezzel a díjmentes szolgáltatással pontosan nyomon követheted a szükséges szűrőcseréket és egyszerűen, keresgélés nélkül meg is rendelheted a szükséges szűrőbetéteket. Ha a karbantartásokat pontosan elvégzed, számíthatsz rá, hogy víztisztítód mindig a legnagyobb biztonságot nyújtja Neked és családodnak.

A szolgáltatás Doulton víztisztító készüléket vagy szűrőbetétet vásárló ügyfeleink részére érhető el és díjmentes.